Tämä harmaa talo ei näytä ulkoa kovin kummoiselta. Mutta odota kunnes näet sen sisältä!

0
110
Back

1. 11

Minusta on todella kiinnostavaa käydä asuntoesittelyissä ja katsella myytäviä taloja netistä. Teen sitä jatkuvasti vaikka en olisikaan itse asiassa ostoaikeissa. Jokainen talo ja tontti ovat oma ainutlaatuinen kokonaisuutensa, ja niiden tutkiminen vetää minua puoleensa.

Olinkin netissä etsimässä kiinnostavia asumiseen ja taloihin liittyviä juttuja kun törmäsin tähän “tavalliseen” taloon Norjassa. Ulkoa se näyttää tylsän harmaalta ja kuluneelta, mutta rakastuin kuviin sen sisätiloista! Katso kuvat alempaa.

Ensisilmäyksellä sen katto näyttää ikivanhalta ja huonokuntoiselta, ja seinät näyttävät jääneen viimeistelyä vaille. Talon ulkonäkö ei nostata kovin suuria odotuksia sen sisätiloistakaan.

Eteinen on valoisa ja vaalea…

Back
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here