Home MORE Finnish Pilvi, 25 vuotias, kiertää yksin Eurooppaa ja asuu pakussa – takana on...

Pilvi, 25 vuotias, kiertää yksin Eurooppaa ja asuu pakussa – takana on kaksi burnoutia ja totaalinen elämänmuutos

0
150

5Pilvi Nissinen on asunut pienessä pakettiautokodissaan pian vuoden. Sopivien suihkupaikkojen välillä saattaa vierähtää viikko, mutta Pilvi on pakukodissaan onnellinen. Entiseen elämäänsä hän ei aio palata.

Pilvi Nissinen, 25, on herännyt viileään aamuun Italiassa. Lämpömittari näyttää 13 astetta ja raajoissa tuntuu pieni kohme. Ulkona paistaa viileydestä huolimatta aurinko.

Pilville aivan tavallinen aamu voi tuntua monesta epätavalliselta. Tavallisen asunnon sijaan Pilvi on nimittäin herännyt pakettiautosta.

Pieneksi asunnoksi remontoitu valkoinen pakettiauto on Pilvin liikkuva koti, jonka turvin hän on matkustanut ympäri Eurooppaa vuoden 2021 lokakuusta lähtien.

Haastatteluaamuna pakettiauto on parkkeerattu kauniin Maggiojärven reunalle, noin puolentoista tunnin ajomatkan päähän Milanosta.

Pilvi kuulostaa pirteältä ja kertoo nauttivansa elämästä. Asiat ovat hyvin, mutta se on vaatinut kaksi burnoutia ja totaalisen elämänmuutoksen.

Pilvi, 25, on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt palaa loppuun jo kahdesti ja siksi hän päätti muuttaa elämänsä suuntaa. KUVA: PILVI NISSISEN KOTIALBUMI
Back
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

AllEscort